Menu

Cafe

Caféen i HFS’s klublokale

 

 

HFS / AC Horsens har nu haft klublokale, for både bredden og eliten i, i det østlige hjørne af Nordtribunen på CASA Arena i 3 år. Klublokalet indeholder whiteboard/taktiktavle, sodavands og ølautomat, TV, pokalskab og vimpler fra HFS’s fornemme historie, samt ikke mindst en café. Caféen er stedet, hvor du kan købe kaffe, te, slik, pølser, toast, øl, sodavand, slush-ice, pommes frites, frugt mm.

 

Igennem de 3 år, som nu er gået, er caféen stille og roligt vokset mht. udbud og serviceniveau, men ikke mindst, er vores omgivelsers forventninger til caféens formåen også vokset. Der er meget træning, og rigtig mange kampe på anlægget henover året. Der kommer mange børn og mange forældre, hvilket vi i klubben er glade for. Vi er én af de klubber i Horsens og omegn, der har en stor ungdoms og bredde afdeling, selvom vi også har eliten på stedet.

 

Caféen er løbet i gang af ca. 10 frivillige personer med tilknytning til breddesporten i HFS/AC Horsens, som mere eller mindre har stået og fortsat står for alt mht. godkendelser (smileys), indkøb, servering, udsmykning, rengøring, vagter og frem for alt godt humør.

Det er noget vi gerne gør, men også noget vi meget gerne vil have mere hjælp til.

 

 

Kan du afse nogle timer hver måned?

 

 

Hvis vi var 8-10 personer mere med lyst til at passe cafeen, så ville vi formentligt kunne holde åben på næsten alle kampdage, løfte større klubarrangementer, skabe en bedre atmosfære og noget mere liv, samt undgå den lukkede dør på en kold træningsaften, hvor en kop kaffe kan gøre underværker.

 

Der er mennesker som vil koordinere for dig, så vi ønsker os bare et par timers hjælp bag disken en gang imellem, eller måske en hjælpende hånd en formiddag til et klubarrangement. Du er velkommen til at skrive dig på vagtsedlen i klublokalet, en dag hvor det er muligt, men ellers så stik endelig hovedet indenfor, og bliv en del af korpset på den måde du kan afse tid til det.

 

Vær med til at styrke klublivet og skabe en god atmosfære på anlægget.

 

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!       

 

Send meget gerne en mail til caféudvalget : hfscafe@gmail.com

 

Eller kontakt kontoret på mail: kontor@horsensfs.dk

 

 

Med sportslig

 

 Hilsen Caféudvalget